,,Kulturni epicentar“ i dalje traje

Kučevo

Kultura

,,Kulturni epicentar“ i dalje traje

Foto: D. D. Đ.

How Good Of A Friend Are You Really?

Rabrovo je već više od mesec dana jedan od centara kulturnih dešavanja u okrugu, a meštanin Bojan Veljković je otvorio kapiju svog dvorišta za sve one ljude koji vole kulturu i umetnost.

Manifestacija ,,Kulturni epicentar“ održava se tokom jula i početkom avgusta u Rabrovu, a ulaz na sve programe je besplatan.

U toku je pohod do Hajdučke vode u Divanu. Tri dana kasnije, 28.jula, istoričar Dejan Ristić u 19 časova u kući Veljkovića održaće predavanje ,,Mi i prošlost – šta, kako i zašto (ne) pamtimo?“ .

U petak, 30. jula, za sve mališane biće organizovana muzička radionica na istoj lokaciji u 19 časova. Sledećeg dana babica Ivana Stević održaće predavanje pod nazivom ,,Zašto sam se porodila kod kuće“ u 19 časova, a sat vremena kasnije Katarina Pajić, geštalt psihoterapeut, pričaće o značaju psihoterapije u svakodnevnom životu.

 U nedelju, 1. Avgusta od 19 sati, biće organizovana tribina ,,Koliko su reči moćne“ na kojoj će učestvovati Jovana Radenković, master klasični filolog, Aleksandra Radenković, marketing koordinator, i Jovana Dišić, master filolog.

Poslednjeg dana manifestacije, 7. avgusta, Predrag J. Marković održaće predavanje pod nazivom ,,Veče sa istoričarem“ u 20 časova i na istoj lokaciji.

Direktor festivala je Bojan Veljković, primenjeni umetnik, a selektor programa Dragan Despot Đorđević, književnik. Organizacioni odbor čine: Jovana Radenković, doktorand klasične filologije i Jerej Nemanja Dišić, teolog i paroh rabrovski.

Do sada su meštani Rabrova i okoline mogli da pogledaju nekoliko različitih i zanimljivih programa.

 >>KULTURNI EPICENTAR U RABROVU (FOTO)<<

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top