,,Mladi radnik” dočekuje ,,Borca” iz Starčeva

Požarevac

Sport

,,Mladi radnik” dočekuje ,,Borca” iz Starčeva

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U prostorijama Odbojkaškog kluba „Mladi radnik“ održana je konferencija za medije povodom najave Kupa utakmice između požarevačkog kluba i ,,Borca” iz Starčeva.

Dragan Bonić, trener odbojkaša „Mladog radnika“, najavljuje da će utakmica biti odigrana u utorak, 19. oktobra, sa početkom u 18 sati, u Sportskom centru Požarevac.

,,Borac” je nezgodan protivnik i očekuje nas težak meč. Sistem igre je na ispadanje, što znači da imamo priliku da pokažemo svoj kvalitet samo na jednoj utakmici. Moramo da budemo skoncentrisani, fokusirani i da damo sve od sebe”, kazao je Bonić.

On se osvrnuo i na poraz požarevačkog kluba u Kragujevcu i istakao da ne može biti zadovoljan formom ekipe. Kako kaže, ,,Mladi radnik” je na početku utakmice igrao dobro, ali se nakon vođstva od 2:0 igra preokrenula.

,,Nakon vođstva smo izgubili treći i četvrti set sa 25:18, a u taj-breku bilo je 15:7 za ekipu ,,Radničkog”. Imali smo veliki broj neiznuđenih grešaka u napadu,  grešimo u servisu, a primetan je i pad u energiji. Moramo mnoge stvari da menjamo, ali nemamo puno vremena, jer nas očekuju kvalitetne utakmice. Uzeli smo bod, ali je evidentno da smo mogli mnogo više”, istakao je Bonić.

On je najavio da će u subotu, 22. oktobra, ,,Mladi radnik” igrati i sa OK ,,Ribnica”, aktuelnim prvakom Kupa.

To Top