Opština nagradila najbolje učenike i nastavnike

Veliko Gradište

Događaji

Opština nagradila najbolje učenike i nastavnike

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Uručene nagrade najboljim učenicima i nastavnicima u školskoj 2019/20. godini.

Među najboljima su 43 dobitnika diplome “Vuk Karadžić“, od kojih petoro đaka generacije – Katarina Milošević, Anita Ilić, Silvestra Denić, Aleksandra Jovanović, Aleksandar Petković i učenica Mia Marković, koja je osvojila treće mesto na regionalnom muzičkom takmičenju. Nagradu je primio i najbolji student sa teritorije opštine, Nikola Marković.

Đaci generacije nagrađeni su vaučerima za kupovinu tehničke robe u iznosu od 35.000 dinara i fotografijama na gradskom bilbordu, a učenica koja je osvojila treće mesto na međunarodnom takmičenju vaučerom od 20.000 dinara. Oni su dobili i vaučere za “Silver lejk“ akva-park, a po 3.000 dinara uručeno je nosiocima diplome “Vuk Karadžić“.

Nastavnici čiji su učenici postigli uspeh takođe se nagrađuju, a ove godine za treće mesto dodeljen je iznos od 5.000 dinara. Tu su, naravno, i prigodne knjige sa posvetom za sve.

Povodom dodeljene nagrade mladim odbojkašima za ukupan uspeh na Sportskim igrama mladih, održanim prošle godine u Splitu, gde su pored šampionske titule, svojim ponašanjem osvojili i srca ostalih učesnika i organizatora, opština je Osnovnoj školi „Ivo Lola Ribar“ poklonila lopte za odbojku.

To Top