“Univer Savić” – humanost i društvena odgovornost kao misija poslovanja (FOTO)

Požarevac

Privreda

“Univer Savić” – humanost i društvena odgovornost kao misija poslovanja (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

“Univer Savić” je firma koja uvek rado pomaže onima kojima je pomoć zaista potrebna. Takođe, kroz različite akcije nagrađuje i svoje kupce.

Od svog osnivanja, firma „Univer Savić“ ima posebnu empatiju prema svim ugroženim kategorijama, bez obzira da li su to pojedinci - fizička lica, društvene grupe, organizacije, javne ustanove ili udruženja građana koja imaju humanitarni odnos prema svom okruženju.

„Kao firma koja posluje i ostvaruje prihod na teritoriji grada Požarevca imamo pre svega moralnu obavezu da na neki način pomognemo pojedincima i grupama kojima je pomoć neophodna. Ko god da nam se obratio mi smo na neki način pomogli“, kaže Dejan Savić, direktor firme „Univer Savić“.

Ovo požarevačko preduzeće doniralo je nameštaj za opremanje kabineta geografije, istorije, hemije i fizike u Osnovnoj školi “Kralj Aleksandar I” . „Univer Savić“ donirao je i 17 noćnih stočića dečijem odeljenju Opšte bolnice Požarevac.

>>PRIVREDNICI OPLEMENILI PROSTOR ZA LEČENJE DECE<<

Tokom 13 godina postojanja nizale su se donacije, ne zna im se tačan broj, a biće ih još i u budućnosti, kaže  Savić, i ističe da pomažu pre svega škole i predškolske ustanove nameštajem, ali i novčano.

„Prošle godine pokrenuli smo jednu lepu akciju, nagrađujemo đaka generacije u Osnovnoj školi „Kralj Aleksandar Prvi“ novčanim iznosom od 30 hiljada dinara. Na taj način želimo da naglasimo koliko je važan za našu zajednicu taj njihov uspeh“, ističe Savić.

Ekstra pokloni za kupce

Salon nameštaja “Univer Savić” nastavlja sa jesenjim popustima i poklonima za kupce.

Na akciji je do 15.decembra blok kuhinja – mat, sa ugradnom tehnikom + sudoperom. Ovu kuhinju kao i ostale komade nameštaja koji su sniženi i do 50% možete pogledati OVDE.

„U okviru svojih redovnih akcija imamo koncept da uz jedan kupljeni proizvod poklonimo jedan proizvod, na primer, uz kupovinu dečije sobe dobija se na poklon “lazy bag”, a uz kupovinu dnevnog boravka poklanjamo trosed. To je klasična marketinška inicijativa i tržišno poslovanje koje smo mi primenili jer daje pozitivne rezultate“ , istakao je Savić.

 

Posetite salon nameštaja “Univer Savić”, koji se nalazi u ulici Đure Đakovića broj 23, i informišite se o uslovima plaćanja i pogodnostima. 

Salon nameštaja “Univer Savić”

Novosti iz salona nameštaja “Univer Savić” pratite i na zvaničnoj Facebook stranici.

 

To Top