Završna faza radova na rekonstrukciji žagubičkog Doma zdravlja

Žagubica

Društvo

Završna faza radova na rekonstrukciji žagubičkog Doma zdravlja

Foto: zagubica.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Radovi koje finansira EU u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije, preko programa „EU PRO“, predviđeni su u dva dela. Prva faza je završena i otpočela je druga faza radova.

U prvoj fazi radova završena je rekonstrukcija grejanja i centralne klimatizacije u Domu zdravlja sa posebnom pažnjom na aktivnosti koje se odnose na primenu principa dobrog upravljanja.

Trenutne aktivnosti jesu druga faza poslova koja podrazumevaju spuštanje plafona i zamenu starog sa novim led osvetljenjem, u gotovo svim delovima objekta Doma zdravlja. Spuštanje plafona doprineće lepšem estetskom izgledu samih prostorija, kao i funkcionalnosti istih.

Projektom „Unapređenje kvaliteta usluga u Domu zdravlja Žagubica” koji lokalna samouprava opštine Žagubica sprovodi u saradnji sa EU PRO programom, omogućava se  dobrobit za sve stanovnike opštine Žagubica. Lokalna samouprava Žagubice opredelila je sredstva za ulaganje u oblast zdravstvstvene zaštite, a sve planirane aktivnosti projekta sprovode se po planu i biće završene u najkraćem mogućem roku, navodi se na zvaničnom sajtu opštine Žagubica.

To Top