Apoteka „Cvejić” u Požarevcu - nove pogodnosti pri svakoj kupovini

Požarevac

Zdravlje

Apoteka „Cvejić” u Požarevcu - nove pogodnosti pri svakoj kupovini

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Lojaliti kartica, poklon vaučeri, popusti, kupovina na rate, besplatno merenje krvog pritiska i saveti farmaceuta, samo su neke od pogodnosti zbog kojih bi trebalo da posetite Apoteku “Cvejić” u Požarevcu.

Apoteka “ Cvejić” koja je nedavno otvorena i u Požarevcu, na adresi Stari Korzo 45 ( preko puta Komiteta), po povoljnim cenama, uz brojne akcije i popuste, nudi brojne kategorije lekova, suplemente, dijetetike, dermokozmetiku, opremu i hranu za bebe.

Veliki izbor lekova i drugih proizvoda

Obezbedite sebi dodatne popuste kroz njihov Lojaliti program. Vrlo je jednostavno – potrebno je samo da u apoteci preuzmete karticu poverenja ( Lojaliti kartica),a za to vam je potrebno svega nekoliko minuta.

Sa tom karticom stičete pravo na poklon vaučere za kupovinu kompletnog asortimana kozmetike, suplemenata, opreme za bebe, anatomske obuće, aparata za krvi pritisak i inhalaciju i druge proizvode u svim apotekama “Cvejić”.

 Za kupovinu od 3000 dinara dobija se vaučer od 100 dinara, ako je vaš račun 5000 stiče se vaučer vredan 200 dinara, dok pri kupovini od 8000 dinara dobijate vaučer vredsnosti 400 dinara koje možete iskoristiti pri narednim kupovinama.

Preko ove kartice možete realizovati  i poklon vaučere koje dobijate podizanjem lekova na recept u “Cvejić” apoteci.

  • Za podignutih 10 recepata – poklanjaju vam vaučer u iznosu od 150,00 dinara, dok za podignutih 20 recepata sledi vaučer u iznosu od 300,00 dinara.

U  apoteci “ Cvejić” moguća je i kupovina na rate koju omogućavaju zaposlenima i penzionerima (preko administrativne zabrane).

Ova porodična apotekarska ustanova ima lanac od više od 50 apoteka širom Srbije, pa ukoliko više volite onlajn kupovinu, idealan za vas je njihov veb šop, gde možete poručiti razne proizvode po akcijskim cenama i na rasprodaji, čak i uz gratis proizvode. Dovoljno je da posetite sajt apoteke “Cvejić”.

Za ljubitelje tradicionalne kupovine ipak preporučujemo odlazak do Starog Korzoa na broju 45, gde možete dobiti besplatan savet farmaceuta i besplatno merenje krvog pritiska.

Apoteka “Cvejić” preko puta Komiteta

 Profesionalno, stručno i ljubazno osoblje uvek će vam rado pružiti sve neophodne informacije.

Radnim danima otvoreni su od 7 do 21 sat. Subotom rade od 8 do 21 sat, a tu su i nedeljom od 8 do 14 časova.

Možete ih kontaktirati na telefon: 012-7100-741

Apoteka “Cvejić” je vaš saveznik u borbi za očuvanje zdravlja

To Top