Asfaltiran put do škole u Kladurovu

Petrovac

Događaji

Asfaltiran put do škole u Kladurovu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Ovaj put je u potpunosti finansiran iz budžeta opštine Petrovac na Mlavi, a vrednost investicije je oko pet miliona dinara.

Juče je u Mesnoj zajednici Kladurovo pušten u saobraćaj novoasfaltirani put koji vodi do osnovne škole, u dužini od oko 650 metara. Događaju je prisustvovalo opštinsko rukovodstvo na čelu sa predsednikom opštine, Duškom Nedinićem i predsednikom Skupštine opštine, Milančetom Aćimovićem.

Presecanjem crvene vrpce put otvoren za saobraćaj

„Pored ovog puta najkasnije do septembra asfaltiraćemo i urediti školsko dvorište u školi u Kladurovu. Jedan od glavnih ciljeva bio je asfaltiranje puta Kladurovo - Kučevo, potez Gršljana kroz zaseok Gršljana, ali kada smo došli blizu realizacije nastupio je korona virus i vanredno stanje. Sada je situacija takva da, imajući u vidu da je projekat urađen, moramo da čekamo neka bolja vremena, pritom ne tako daleka vremena. Siguran sam da ćemo tu investiciju uraditi u toku sledeće godine, a možda će se započeti i krajem ove godine“, najavio je Nedinić.

 

Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac na Mlavi

Goran Gavrilović, predsednik Mesne zajednice Kladurovo, zahvalio se svima koji su na bilo koji način pomogli da se ovaj projekat realizuje.

Novih 650 metara asfalta

„Ovaj put je izuzetno važan za Kladurovo jer konačno dobijamo asfaltni put do područnog odeljenje osnovne škole „Jovan Šerbanović“. Takođe, ovaj put vodi i do seoskog groblja, a selo povezuje i sa dvadesetak domaćinstava koja su u tom delu naselja. Imali smo izuzetnu saradnju sa lokalnom samoupravom i nadam se da će se i u narednom periodu to nastaviti“ , rekao je Gavrilović.

 

Goran Gavrilović, predsednik MZ Kladurovo

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top