Da li novi red vožnje na relaciji Požarevac – Smederevo odgovara putnicima?

Braničevo

Info

Da li novi red vožnje na relaciji Požarevac – Smederevo odgovara putnicima?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

U nedelju, 13. decembra, počeo je da se primenjuje novi red vožnje u putničkom i robnom saobraćaju na srpskim prugama, saopštavaju iz “Železnice Srbije”.

U unutrašnjem putničkom saobraćaju planirano je 11 daljinskih i 182 lokalna voza za prevoz putnika. Na relaciji Požarevac – Smederevo ima ukupno šest polazaka: u 6.10, u 8.20, u 11.10, u 14.05, u 18.22 i u 22.15. Što se tiče relacije Smederevo - Požarevac, vozovi kreću u 5, u 7.10, u 9.55, u 12.30 i u 19.45. 

Ni novi red vožnje ne odgovara u potpunosti Požarevljanima koji rade u Smederevu, kao ni Smederevcima koji rade u Požarevcu, a ni sredjoškolcima, pišu Večernje novosti.

 “Ovi termini ne odgovaraju zaposlenima  koji rade od šest ujutru, ali ni onima koji idu u drugu smenu, jer će u Smederevo stizati čak dva sata ranije. Što se tiče đaka, satnica je podesna za prvu smenu, ali ne i za drugu, jer će čekati skoro dva sata do nastave. Najveći problem imaće i zaposleni i đaci koji se iz Požarevca vraćaju u Smederevo uveče, jer, polazak u 18.22 je preran, a u 22.15 prekasan”, pišu Večernje novosti.

Kompletnu vest pročitajte OVDE.

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

-->
To Top