Deset borilačkih klubova prikuplja novac za Milicu

Požarevac

Događaji

Deset borilačkih klubova prikuplja novac za Milicu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U ponedeljak, 1. novembra, u požarevačkom Sportskom centru, biće organizovano veče borilačkih veština u cilju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Milice Radenković.

Na turniru će učestvovati deset klubova: Aikido klub ,,Daitokan” iz Požarevca, Karate klub ,,Mladi radnik”, Planet boks, Klub realnog aikida, Karate klub ,,Železničar”, Tradicionalni džiu-džica klub, Karate klub ,,Kamikaze”, Džudo klub ,,Požarevac”, Boks klub ,,Sreten Mirković” i Džiu-džica klub ,,Kostolac”.

Milomir Drndarević iz Karate kluba ,,Železničar” i pokretač ove ideje, istakao je da je u planu prezentacija borilačkih veština.

,,Milica je bila član našeg kluba u granicama svojih mogućnosti. Pozivam sve prijatelje da pomognu u prikupljanju pomoći”, kaže Drndarević.

Umesto kupovine karata, gledaoci će moći dobrovoljnim prilogom da pomognu Požarevljanki Milici Radenković, kojoj je od rođenja dijagnostifikovana spina bifida (teži oblik deformiteta kičmenog stuba).

Marija Radenković, majka naše sugrađanke za čije se lečenje prikuplja pomoć, pozvala je sve ljude da pomognu Milici koja ima ogromnu želju da vodi normalan život.

Program počinje u 19 časova.

To Top