Duško Nedinić na čelu opštine Petrovac na Mlavi

Petrovac

Politika

Duško Nedinić na čelu opštine Petrovac na Mlavi

Foto: RTV Mlava

How Good Of A Friend Are You Really?

Danas je održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Petrovac na Mlavi na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

Sa 35 od ukupno 50 glasova, za predsednicu Skupštine opštine Petrovac na Mlavi izabrana je Hristina Đorđević, diplomirani master - politikolog sa liste "Aleksandar Vučić - Petrovac na Mlavi ne sme da stane". Za zamenika predsednika Skupštine opštine Petrovac izabran je Dragan Marinković, diplomirani ekonomista iz Šetonja sa liste "Ivica Dačić - premijer Srbije".

Za sekretarku Skupštine opštine izabrana je Tanja Cvetković Blagojević diplomirani pravnik, dok je za njenu zamenicu izabrana Milica Marković, takođe diplomirani pravnik.

Sa 36 glasova, za predsednika opštine Petrovac na Mlavi izabran je Duško Nedinić, diplomirani pravnik iz Petrovca na Mlavi, koji je obavljao tu funkciju i ranije, dok je za njegovog zamenika izabran Boris Gvozdić, master prostorni planer, takođe iz Petrovca. Oboje su sa liste "Aleksandar Vučić - Petrovac na Mlavi ne sme da stane".

Na predlog novoizabranog predsednika izabrani su i novi članovi Opštinskog veća: Milanče Aćimović iz Šetonja, Dejan Živanović iz Bošnjaka, Slobodan Perić iz Manastirice, Goran Ristić, Dragan Krtinić, Filip Novaković i Slobodan Milošević, svi iz Petrovca na Mlavi.

Nakon konstitutivne sednice održana je i redovna sednica Skupštine na kojoj je, između ostalog, izglasano postavljenje dva nova direktora. Za novu direktorku Centra za socijalni rad izabrana  je Jasmina Stanisavljević, diplomirani ekonomista iz Petrovca na Mlavi, dok je za novog direktora Direkcije za omladinu i sport izabran Nemanja Stanisavljević, profesor sporta i fizičkog vaspitanja, takođe iz Petrovca na Mlavi.

To Top