Predsednik opštine Kučevo čestita sugrađanima Dan opštine

Kučevo

Društvo

Predsednik opštine Kučevo čestita sugrađanima Dan opštine

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Povodom obeležavanja 8. jula, Dana opštine Kučevo, predsednik ove opštine, Vladimir Stojanović, uputio je svojim sugrađanima čestitku koju prenosimo u celosti.

„Poštovani sugrađani, uz želju i nadu za bolju i perspektivniju budućnost, najsrdačnije vam čestitam Dan opštine Kučevo 8. jul, uvereni da naša Opština može da bude još bolje mesto za život ukoliko svi zajedno u godinama koje dolaze budemo radili na napretku i boljitku naše sredine.

Oština Kučevo svoj praznik dočekuje u teškim okolnostima izazvanim pandemijom korona virusa, kao i ostatak Srbije. Međutim, uvereni smo da ćemo i ovu pošast zajedno prebroditi i nastaviti putem razvoja. Bogata istorija, neverovatni turistički potencijali, prirodne lepote i kulturne vrednosti su pretpostavke koje garantuju dinamičan napredak opštine Kučevo.

Želeo bih da se zahvalim svim volonterima na nesebičnom pomaganju našim najstarijim sugrađanima, koji nisu mogli da izlaze tokom pandemije. Oni su divni, mladi ljudi, koji su bili veoma požrtvovani i koji su svoje slobodno vreme potrošili upravo na pomoć starijima, ali i na sve ostale poslove koje je trebalo odraditi tokom vanrednog stanja. Pored njih, zahvaljujem se i svim našim zdravstvenim radnicima, našim pripadnicima službi bezbednosti, Crvenom krstu, svim javnim i privatnim preduzećima i njihovim radnicima koji su bili na visini zadatka i pružili nam pomoć.

Žao nam je što predsednica Skupštine opštine Kučevo nije sazvala svečanu sednicu povodom Dana opštine Kučevo gde smo imali nameru da svima koji su nam nesebično pomagali tokom pandemije podelimo zahvalnice a najboljim učenicima tablete. O naknadnom terminu podele zahvalnica i tableta, naknadno ćemo vas obavestiti.

Nadam se da ćemo i u narednom periodu nastaviti da marljivo radimo i promovišemo potencijale i vrednosti koje posedujemo, sve vas srdačno pozdravljam i još jednom vam čestitam Dan opštine Kučevo“.

To Top