EB PATROLA: Da li je bezbedno prolaziti pored Doma vojske?

Požarevac

Prijavi problem

EB PATROLA: Da li je bezbedno prolaziti pored Doma vojske?

Foto: N.M.

How Good Of A Friend Are You Really?

Na problem ponovnog urušavanja fasade zgrade Doma vojske u Požarevcu preko aplikacije ,,Prijavi problem” ukazala je jedna Požarevljanka.

Kako kaže, delovi fasade otpali su pre nekoliko dana, ali nisu još uvek počišćeni sa trotoara. Ipak, postavljena je zaštitna metalna ograda sa upozorenjem za sve pešake. Srećom, ni ovaj put nije bilo povređenih.

Nastavlja se urušavanje Doma vojske

Zgrada Doma vojske u Požarevcu je već godinama u lošem stanju, te se ne dešava prvi put da se urušavaju delovi fasade sa obe strane zgrade - na uglu Drinske i ulice Voje Dulića, kao i na uglu ulica Voje Dulića i Starog Korzoa.

Podsećamo da se Dom Vojske nalazi u master planu Ministarstva odbrane, koji čine nepokretnosti ovog ministarstva i Vojske Srbije, i da se prodaje za milion evra još od 2011. godine. Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca, ranije je istakao da grad želi da kupi ovaj objekat i da se oko njega vode razgovori.

>>ŠTA ĆE BITI SA ZGRADOM DOMA VOJSKE?<<

Pozivamo građane širom Braničevskog okruga da preko aplikacije „Prijavi problem“, koja se nalazi na naslovnoj strani našeg portala prijave sve važne komunalne i slične probleme kako bismo zajedno ukazali nadležnima o neophodnosti njihovog rešavanja.

>>PRIJAVI PROBLEM: KREĆE EB PATROLA!<<

To Top