Gađanje iz pešadijskog naoružanja na „Peskovima“ tokom aprila

Veliko Gradište

Info

Gađanje iz pešadijskog naoružanja na „Peskovima“ tokom aprila

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Jedinice Vojske Srbije izvodiće gađanje iz pešadijskog naoružanja na Vojnom kompleksu “Peskovi“ u opštini Veliko Gradište, rejon sela Kusiće, koji zahvata objekte: Kolarnica – Koševi - Ornice – Donji peskovi – Sadnice – Topolje.

Vežbe će se izvoditi: 4, 5, 6, 7, 11, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 27. i 28. aprila.

Zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega u označenom prostoru u navedenim danima.

Poligonski – strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjačićima i tablicama sa natpisom: “NE IDI DALjE – GAĐA SE“ i obezbeđen stražarima.

U navedenim danima zabranjen je borakvak u označenom prostoru i svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih projektila i njihovih delova (opasno po život).  Pri nailasku na takav projektil svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije.

Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih projektila i njihovih delova.

Sve informacije o realizaciji gađanja mogu se dobiti u Komandi CO KoV u Požarevcu ili kod upravnika Strelišta u selu Kusiće. Kontakt telefon 012/666-976.

To Top