Izmenjen režim rada Centra za socijlani rad nakon ukidanja vanrednog stanja

Požarevac

Saopštenja

Izmenjen režim rada Centra za socijlani rad nakon ukidanja vanrednog stanja

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Odluku o radnom vremenu Centra za socijalni rad Požarevac, rasporedu radnog vremena, radu u smenama, odmoru u toku dnevnog rada i o pripravnosti i radu po pozivu po ukidanju vanrednog stanja prenosimo u celosti.

Radno vreme u Centru za socijalni rad Požarevac iznosi 40 časova nedeljno i odvija se pet radnih dana u nedelji, od ponedeljka do petka. Rad se organizuje u dve smene od po osam časova dnevno i to: prva smena počinje u 8, a završava se u 16 časova, druga smena počinje u 14, a završava se u 22 časa.

Zaposleni koji rade u smenama imaju pravo na odmor u toku dnevnog rada u trajanju od 30 minuta i to u prvoj smeni, u vremenu od 10.30 časova do 11 časova, a u drugoj smeni u vremenu od 16.30 časova do 17 časova.

Informisanje građana i rad na prijemu stranaka obavlja se svakog radnog dana u Prijemnoj kancelariji u vremenu od 9 do 13.30 časova, osim u hitnim slučajevima, a po proceni stručnih radnika.

Posle 22 časa radnim danima, i za vreme vikenda i neradnim danima, obavlja se samo rad kroz pripravnost i rad po pozivu policije (dežurstvo).

Zaposleni su dužni da za vreme rada poštuju zdravstvene preporuke o merama zaštite za vreme trajanja proglašene epidemije bolesti kovid-19 ( u neposrednom kontaktu sa strankama/korisnicima korišćenje zaštitnih rukavica i maski i obezbeđivanje fizičke distance, korišćenje vizira, redovno korišćenje dezinfekcionih sredstava pri ulasku u zgradu radnog mesta-dezobarijere, sredstva za dezinfekciju i pranje ruku). Korisnici usluga su takođe u skladu sa ovim preporukama, dužni da poštuju vanredne mere tokom trajanja rizika od širenja kovid virusa.

Kancelarija Centra za socijalni rad Požarevac u Kostolcu će nastaviti sa redovnim radom, a prijem novih korisnika će obavljati u periodu od 10 do 12 časova (ponedeljak, sreda i petak), dok će u ostalim terminima raditi sa unapred zakazanim strankama.

Telefoni i mail adrese dostupni građanima u periodu od 8 do 22 časa radnim danima su: 012/223-681; 531-601; 531-602; faks: 012/224-630; telefon kancelarije u Kostolcu 012/240-100, adrese: Moše Pijade 27 u Požarevcu, kancelarija u Kostolcu Trg Bratstva i jedinstva, lokal 6;  e-mail: [email protected].

Informacija o radu i organizaciji rada Centra za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju će biti naknadno objavljena, navodi se u saopštenju Centra za socijalni rad Požarevac.

To Top