Javna sednica za uvid u nacrt državnog puta od požarevačke petlje do Golupca

Braničevo

Događaji

Javna sednica za uvid u nacrt državnog puta od požarevačke petlje do Golupca

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Javna sednica komisije za javni uvid u nacrt prostornog plana područja državanog puta od požarevačke petnje do Golupca biće održana u maloj sali Centra za kulturu Požarevac, u ponedeljak 21. septembra.

Primedbe mogu podneti građani sa teritorije Smedereva i Požarevca u 10 sati, kao i građani opština Veliko Gradište i Golubac od 12 sati.

Fizička i predstavnici pravnih lica koji su u trajanju javnog uvida podnela primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i iste usmeno obrazložiti. O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav.

>>KAKO ĆE IZGLEDATI BRZA SAOBRAĆAJNICA OD POŽAREVAČKE PETLJE DO GOLUPCA?<<

Podsećamo da je javni uvid u nacrt Prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora državnog puta IB reda, Autoput E-75 Beograd – Niš (petlja „Požarevac”) – Požarevac (obilaznica) – Veliko Gradište – Golubac i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora državnog puta IB, Autoput E-75 Beograd – Niš (petlja „Požarevac”) – Požarevac (obilaznica) – Veliko Gradište – Golubac na životnu sredinu, održan od 20. jula do 18. Avgusta u trajanju od 30 dana, u Smederevu i Požarevcu, opštinama Veliko Gradište i Golubac, kao i na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (http://www.mgsi.gov.rs).

To Top