Ko u Požarevcu zaslužuje nagradu i povelju?

Požarevac

Društvo

Ko u Požarevcu zaslužuje nagradu i povelju?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Grad Požarevac je raspisao javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu nagrada i povelja povodom gradske slave, Svete Trojice.

Nagrade se dodeljuju zaposlenima, privatnim preduzetnicima, mladim talentima, individualnim poljoprivrednim proizvođačima i građanima za ostvarene izvanredne rezultate i dostignuća u radu u oblasti: privrede, umetnosti, nauke, medicine, arhitekture i urbanizma, novinarstva,  obrazovanja, kulture, sporta, doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera, stvaralaštva mladih i drugim oblastima.

Povelja se dodeljuje privrednim društvima, preduzećima, ustanovama, državnim organima, mesnim zajednicama, udruženjima i društvenim organizacijama za izvanredne rezultate i doprinose.

Uslovi za dodelu nagrada i povelja su: da je predloženo fizičko lice državljanin Republike Srbije i da je predloženo pravno lice registrovano, odnosno da deluje na teritoriji grada Požarevca.

Povodom Svete Trojice može se dodeliti najviše do pet nagrada i povelja.

Predlozi za dodelu nagrada ili povelje grada Požarevca dostavljaju se pisarnici Gradske uprave Požarevca. Rok za dostavljanje predloga za dodelu nagrade ili povelje je sreda, 26. maj.  Odluku o dodeli donosi Odbor za dodeljivanje nagrada i povelja u Požarevcu.

To Top