Ledeni dani do sredine nedelje

Požarevac

Servisne informacije

Ledeni dani do sredine nedelje

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Maksimalna dnevna temperatura biće ispod nule.

Osvanuo je ledeni dan u Požarevcu i okolini, a najviša temperatura danas iznosiće minus dva stepena. Republički hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje da su prognozirane  opasne vremenske pojave takvog inteziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika i redovno informisan o detaljima očekivanih meteoroloških uslova, navodi se na sajtu RHMZ.

Isto vreme nastaviće se i u utorak. Minimalna dnevna temperatura biće minus 11, a maksimalna identična kao i u ponedeljak – dva stepena ispod nule.

Za sredu, 26. januar, ujutru je najavljen slab i umeren mraz, a tokom dana biće pretežno oblačno vreme sa slabim snegom. Najniža temperatura iznosiće minus osam, a najviša jedan stepen. U četvrak i petak minimalna temperatura biće minus četiri, a maksimalna dva i tri stepena.

Za vikend će u Požarevcu i okolini biti hladno i oblačno sa kišom i povremenim snegom. U subotu i nedelju najniža dnevna temperatura iznosiće minus jedan stepen. Prvog dana vikenda maksimalna temperatura biće tri, a drugog dana pet stepeni.

To Top