Nova hapšenja u okviru akcije „Gnev“

Požarevac

Hronika

Nova hapšenja u okviru akcije „Gnev“

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Policija uhapsila pet osumnjičenih za više krivičnih dela.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, u okviru akcije „Gnev“, uhapsili su B. L. (1998) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa, ugrožavanje javnog saobraćaja i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Policija je uhapsila i Đ. Z. (1992) iz okoline Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.
Oni se sumnjiče da su u noći između 18. i 19. marta ove godine iz jedne prodavnice u Požarevcu ukrali veću količinu cigareta.

Policija je 1.840 paklica cigareta koje su, kako se sumnja ukradene, pronašla tri dana kasnije u vozilu „ford mondeo“ kojim je upravljao B. L. 

B. L. je, prethodno, odbio da zaustavi vozilo i nastavio da vozi, ali je usled velike brzine sleteo sa puta.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, u okviru akcije „Gnev“, uhapsili su dve osobe, osumnjičene da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i jednu, osumnjičenu za krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga. 

S. D. (1990) iz Požarevca i M. S. (2000) iz Kragujevca se sumnjiče da su prodavali drogu uživaocima na području Požarevca.

Policija je u stanu S. D pronašla manju količinu marihuane. 

U okviru iste akcije, uhapšena je i N. S. (1995) iz Požarevca, osumnjičena da je omogućila konzumiranje marihuane dvadesetpetogodišnjem sugrađaninu. 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, S. D., M. S. i N. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

To Top