Pet narodnih poslanika iz Braničevskog okruga

Braničevo

Politika

Pet narodnih poslanika iz Braničevskog okruga

Foto: Skupština Srbije logo

How Good Of A Friend Are You Really?

Republička izborna komisija dodelila je mandate budućim poslanicima u Narodnoj skupštini Srbije, u skladu sa izveštajem o ukupnim rezultatima parlamentarnih izbora. Poslaničke mandate dobilo je pet kandidata iz Braničevskog okruga.

Prema izveštaju o rezultatima parlamentarnih izbora održanih 17. decembra, lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ osvojila je 129 mandata, lista „Srbija protiv nasilja“ 65, lista oko Socijalističke partije Srbije 18, a koalicija NADA i lista „Mi – Glas iz naroda“ po 13 mandata, o čemu je E-Braničevo pisalo ranije.

RIK SAOPŠTIO KONAČNE REZULTATE PARLAMENTARNIH IZBORA

Poslaničke mandate dobilo je pet kandidata iz Braničevskog okruga i to troje sa liste Srpske napredne stranke - Ana Miljanić, profesor fizičkog vaspitanja iz Požarevca koja je bila 38. mestu, Veroljub Arsić, ekonomista iz Požarevca na 78. mestu i dr Ivan Rajičić, doktor medicine iz Kučeva, koji je bio na 128. poziciji.

Poslanici u novom sazivu Narodne skupštine biće još Goran Petrović, advokat iz Požarevca, koji je na listi Srbija protiv nasilja bio na 17. mestu, i Marko Milošević, unuk Slobodana Miloševića, doktorand na Pravnom fakultetu, koji je bio treći na listi Socijalističke partije Srbije.

 

To Top