Prijem za zlatne odbojkaše

Veliko Gradište

Događaji

Prijem za zlatne odbojkaše

Foto: Opština VG

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik opštine Dragan Milić ugostio je danas odbojkašku ekipu i profesora Srednje škole “Miloje Vasić“ Veliko Gradište koji su na 12. Olimpijskim sportskim igrama učenika Srbije, u organizaciji Saveta za školski sport Srbije, osvojili prvo mesto čime su se kvalifikovali za svetsko školsko prvenstvo.

Prijemu su, pored saradnika predsednika, prisustvovali i direktorka ove škole Vesna Novković kao i predstavnici Sportskog saveza Veliko Gradište i Odbojkaškog kluba “VGSK”.

Uputivši iskrene čestitke učenicima Mihajlu Miloševiću, Filipu Kljajiću, Đorđu Karanoviću, Lazaru Paunoviću, Luki Popoviću, Đorđu Petroviću, Aleksandru Drndareviću, Milanu Aleksiću, Veljku Jovanoviću i Milanu Ćirkoviću, njihovom profesoru i treneru Dejanu Milanoviću, direktorki i profesorima škole, roditeljima učenika, Sportskom savezu i klubu, predsednik je poželeo da i na svetskom prvenstvu postignu ovakav uspeh.

Milić je istakao i da je bilo vrlo izvesno da se prvenstvo organizuje u Velikom Gradištu, što je izostalo zbog manjka smeštaja za sve reprezentacije.

Direktorka Novković je ovom prilikom zahvalila opštini, a pre svega predsedniku, koji, rekla je, prepoznaje uspeh, motiviše i nagrađuje đake i pomaže da iz godine u godinu osvajaju sve veće uspehe, uručivši mu fotografiju pobedničke ekipe.

Njihova fotografija već krasi i bilborde u gradu, a pored opreme za učešće na svetskom prvenstvu – trenerke, dresa sa šortsem, patika, ranca i dve lopte za trening, mladim sportistima sleduju i vredne godišnje nagrade za najbolje učenike. Opremu će, takođe, dobiti i petoro njihovih školskih drugova koji će im se pridružiti na prvenstvu u Beogradu.

Podsećamo da je školska ekipa prvak Srbije u odbojci po sedmi put, a po treći put će predstavljati Srbiju na svetskom prvenstvu, o čemu je Regionalni internet portal E-Braničevo pisao ranije.

UČENICI IZ VELIKOG GRADIŠTA PREDSTAVLJAĆE SRBIJU NA SVETSKOM PRVENSTVU

To Top