Radovi u Tabačkoj čaršiji još uvek traju, „Čikoš“ čeka majstore

Požarevac

Društvo

Radovi u Tabačkoj čaršiji još uvek traju, „Čikoš“ čeka majstore

Foto: A.G.

How Good Of A Friend Are You Really?

Reporter portala E-Braničevo proverio je dokle su stigli radovi u Tabačkoj čaršiji i da li su počeli radovi na lokaciji „Čikoš“.

Iako je na konferenciji uoči 60. Ljubičevskih konjičkih igara krajem avgusta gradonačelnik Požarevca najavio da će radovi u Tabačkoj čaršiji biti završeni do početka ove manifestacije, koja se održava prvog vikenda u septembru, to se još uvek nije dogodilo.

POSTAVLJENA BINA, KAKO NAPREDUJU RADOVI U TABAČKOJ ČARŠIJI?

Ranije je završeno postavljanje behaton ploča na trotoaru sa leve strane, gledano od pravca kružnog toka, a ovih dana završeni su i radovi na desnoj strani trotoara i uređenju zelenih površina. Izgrađeno je tokom vikenda ostrvo na početku Tabačke čaršije, koje je već predmet rasprave građana na jednoj požarevačkoj Fejsbuk stranici.

Radovi u Tabačkoj čaršiji još uvek traju, „niklo“ ostrvo

Ostalo je još da se asfaltira deo ulice Tabačka čaršija, a u međuvremenu je počela i rekonstrukcija trotoara u ulicama Lole Ribara i Moše Pijade.

Počeli radovi na rekonstrukciji trotoara

Gradonačelnik Požarevca ranije je najavio da će radovi na rekonstrukciji “Čikoša” početi 15. septembra. Kako je rekao, pre početka radova na parternom uređenju očekuju se radovi na zameni i izgradnji nove infrastrukture koje će izvoditi JKP “Vodovod i kanalizacija”, JP “Elektrodistribucija Srbije” i Telekom Srbija.

PRVO INFRASTRUKTURNI RADOVI, PA REKONSTRUKCIJA “ČIKOŠA”

Reporter portala E-Braničevo obišao je danas ovu lokaciju. Radovi još uvek nisu počeli što se vidi na fotografiji.

 “Čikoš” čeka majstore

To Top