Rina Kent: „Imperija strasti“

Braničevo

Kultura

Rina Kent: „Imperija strasti“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

Od bestseler autorke Njujork tajmsa Rine Kent stiže izazovan i vreo roman „Imperija strasti“, pun neočekivanih obrta, ispunjen snažnom i magnetnom hemijom likova.

Gven je poljubila očevog najboljeg prijatelja, i to nije prošlo kako se nadala. Ali ne zato što je on osamnaest godina stariji od nje – nego zato što mu se nije dopalo. Ni najmanje. Gven uopšte nije nameravala da se zaljubi u njega. Naprosto se dogodilo. Natanijel Viver je najprivlačniji čovek kojeg poznaje i toliko je harizmatičan da može da zamrači sunce. On je bio zabranjeno voće. Greška.

I zato ga je sasvim prebolela. Barem je to ponavljala sebi. Ali onda su bili prinuđeni da se venčaju. I sad je Gven u zamci. A možda je i Nejt u zamci. Zato što bi oboje da dohvate zabranjeno voće koje visi između njih.

„Imperija strasti“ Rine Kent u prodaji je u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke (ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected].

To Top