Safet Pavlović četvrti put izabran za predsednika opštine Žagubica

Žagubica

Politika

Safet Pavlović četvrti put izabran za predsednika opštine Žagubica

Foto: Opština Žagubica

How Good Of A Friend Are You Really?

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Žagubica održana je juče. Vlast u Žagubici čine SNS i SPS.

Na sednici je verifikovano 25 odborničkih mandata. Novi saziv SO Žagubica čini 18 odbornika sa liste Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Žagubica ne sme da stane“ i jedan odbornik Socijalističke partije Srbije, a opoziciju tri odbornika koalicije „Srbija protiv nasilja“, dva sa liste „Homolje u srcu“ i jedan odbornik koalicije „Dr Miloš Jovanović – Nada za Žagubicu“.

Za predsednicu Skupštine opštine Žagubica izabrana je Olivera Pauljeskić iz Krepoljina, koja je i u prethodnom sazivu obavljala tu funkciju, a za njenog zamenika Mile Perić. Tomislav Milojević iz Žagubice imenovan je za sekretara SO, a Milena Stojimirović, takođe iz Žagubice, za njegovu zamenicu.

Za predsednika opštine Žagubica četvrti put izabran je Safet Pavlović, master ekonomista iz Krepoljina, a njegov zamenik biće Predrag Ivković iz Krepoljina, koji je i do sada obavljao tu funkciju.

Imenovani su i članovi Opštinskog veća: Žika Šerbanović iz Laznice zadužen je za društvene delatnosti, Nebojša Kocić iz Žagubice za privredu, nauku i tehnološki razvoj, Tomislav Rajković iz Žagubice za poljoprivredu, Nenad Zarić iz Žagubice za lokalnu samoupravu i mesne zajednice i Goran Šerbanović iz Medveđice za saobraćaj i veze.

To Top