Saša Pavlović osudio nasilje u Beogradu

Požarevac

Saopštenja

Saša Pavlović osudio nasilje u Beogradu

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Pavlović je u svojstvu zamenika gradonačelnika Požarevca osudio nasilje, navodi se u saopštenju koje potpisuje Informativna služba grada Požarevca. To saopštenje prenosimo u celosti.

„Divljanje huligana u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, napadi na policiju i nasilan ulazak u Narodnu Skupštinu Republike Srbije još jedan su pokazatelj neodgovorne i nasilne politike potpuno poraženih pripadnika opozicije. Na nedavnim izborima zajedno sa njima propale su i njihove ideje usmerene na rušenje ustavnog poretka Republike Srbije i radikalna ideologija. Sada su pokušali da na silu, mimo izborne volje  građana izvrše držani udar i preuzmu Narodnu Skupštinu.

Siguran sam da građani Srbije to nikada neće podržati, i da oni i sami znaju da nam je u trenucima kada se suočavamo sa pretnjom od korona virusa, kao i teškim pregovorima o Kosovu i Metohiji neophodno jedinstvo i stabilnost. Srbija neće pokleknuti pred huliganima i nastaviće sigurnim putem napred sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Predaja nikada nije bila opcija“, navodi se u saopštenju.

Saopštenje slične sadržine kojim se osuđuje nerede u Beogradu stiglo je i iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Požarevcu.

To Top