Tokom praznika izmenjeno radno vreme

Požarevac

Info

Tokom praznika izmenjeno radno vreme

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Neradni dani zbog Uskrsa su od 22. do 25. aprila, međutim, mnogi će ipak raditi ali po izmenjenom radnom vremenu.

Centralna apoteka u Požarevcu radiće po ustaljenom radnom vremenu tokom uskršnjih praznika, uz noćna dežurstva od 22 sata, dok će apoteke kod Doma zdravlja, u Čede Vasovića, na Starom korzou, na lučičkom i zabelskom putu raditi 22. i 23. aprila skraćeno od 8 do 14 časova, a u nedelju neće raditi.

Dom zdravlja Požarevac radiće sa pacijentima za vreme praznika od 7 do 13 sati, dok će Služba Hitne pomoći raditi nepromenjeno, 24 časa. Radno vreme kovid ambulante narednih dana biće od 7 do 17 časova.

Tokom praznika Zavod za javno zdravlje Požarevac neće raditi testiranje na koronavirus, a vakcinacija će se vršiti svim prazničnim danima osim na Uskrs.

Što se pošta u gradu tiče, samo će glavna raditi u subotu od 8 do 14 časova, dok ostalim danima - u petak, nedelju i ponedeljak neće raditi. Od 22. do 25. aprila neće raditi Gradska uprava Požarevac, banke, javna preduzeća i ustanove. Od petka neće raditi ni škole.

>>NEPOSREDNA NASTAVA DO ČETVRTKA, U PETAK POČINJE RASPUST<<

Parkiranje u Požarevcu JKP „Parking servis" neće naplaćivati na svim javnim parkiralištima u gradu tokom predstojećih praznika.

>>BESPLATNO PARKIRANJE ZA USKRŠNJE PRAZNIKE<<

Pijace u gradu će tokom uskršnjih praznika raditi po ustaljenom radnom vremenu, dok će prodavnice raditi uglavnom skraćeno u petak, do 17 ili 18 časova, po uobičajnom radnom vremenu u subotu i ponedeljak, a  samo će Uskrs biti neradan dan.

To Top