Turistička ponuda Petrovca na “Beogradskom Manifestu“

Petrovac

Događaji

Turistička ponuda Petrovca na “Beogradskom Manifestu“

Foto: RTV Mlava

How Good Of A Friend Are You Really?

Opština Petrovac na Mlavi predstavlja turističku ponudu na „Beogradskom Manifestu“, trodnevnom festivalu manifestacija, destinacija i degustacija, koji se održava na Sava promenadi.

Prvog dana, odmah nakon otvaranja festivala,  na centralnoj bini Turistička organizacija Petrovac na Mlavi je predstavila koncept „Zdravlje, avantura, adrenalin i kultura“ najavom letnje sezone i manifestacija. U prvi plan istaknuta je „Rokerijada“ kroz video prezentaciju i koncert petrovačkog benda „Electric".

Na štandu opštine Petrovac na Mlavi posetioci se mogu upoznati sa bogatom turističkom ponudom petrovačkog kraja.

Štand opštine Petrovac

Jedinstveni interaktivni sajam turizma na otvorenom, „Beogradski Manifest“ tokom osam godina trajanja pozicionirao se kao najveći porodični festival u regionu koji okuplja šezdesetak opština iz Srbije i regiona, nastojeći da programskim predstavljanjem posetiocima približi duh i atmosferu brojnih interesantnih manifestacija i destinacija, ali i da istakne nacionalno blago autentičnih gastronomskih specijaliteta zbog kojih se turisti neretko opredeljuju da istraže nove destinacije.

Ove godine prvi put se održava na novoj lokaciji - na Savskoj promenadi. „Beogradski Manifest“ traje do 29. maja, a ulaz je besplatan.

To Top