U Kličevcu asfaltirano 28 ulica

Požarevac

Događaji

U Kličevcu asfaltirano 28 ulica

Foto: pozarevac.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

U današnjoj poseti Kličevcu, Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca, sa svojim saradnicima obišao je radove u ovom naselju.

Iz programa finansiranja sredstvima EPS – a  investirano je oko 30.000.000 dinara za asfaltiranje 28 ulica u  Kličevcu, od kojih je većina urađena, a radovi se kod ostalih privode kraju. Radovi su počeli sredinom avgusta i ovih dana se očekuje njihov završetak.

Pavlović je istakao da su radovi u okviru investicionog ciklusa od 300.000.000 miliona dinara koji je namenjen za mesta koja gravitiraju ka ogranku TE – KO Kostolac. On je kazao da su građani zadovoljni urađenim u ovom mestu, ali da će se investirati  u Bubušincu, Maljurevcu, Bradarcu, Rečici, Drmnu i selu Kostolac, a lokalna samouprava će imati spremne projekte za plan kapitalnih ulaganja od 2020 do 2025.

Saša Pavlović

U Kličevcu je takođe asfaltiran prilaz groblju, put do fudbalskog igrališta, kao i plato u centru sela. Radovi  u Drmnu su završeni, dok su radovi u selu Kostolac u toku. Plan je da se otpočnu radovi u Bubušincu, Maljurevcu i Rečici. Privode se kraju radovi na izgradnji bunara u Kličevcu, a u toku je i izrada projekta za distributivnu mrežu u naselju Rečica.

To Top