U petak je državni praznik, ali mnogi rade kao da nije

Požarevac

Društvo

U petak je državni praznik, ali mnogi rade kao da nije

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradska uprava, javna preduzeća, ustanove i škole sutra obeležavaju Dan primirja u Prvom svetskom ratu neradno, ali je za većinu građana koji su zaposleni u privatnom sektoru sutrašnji dan radan.

Sutra neće raditi službe lokalne samouprave i banke, kao ni šalteri za naplatu računa u Elektromoravi, kao i Javnim preduzećima „Vodovod i kanalizacija“, „Komunalne službe“ i ,,Toplifikacija”.

Glavna pošta u Požarevcu biće dežurna u petak od 8 do 14 časova, dok će ostale pošte u gradu i okrugu biti zatvorene.

Zdravstvene službe u Domu zdravlja Požarevac radiće po skraćenom radnom vremenu od 7 do 13 časova, dok će kovid ambulante raditi do 17 časova. Centralna apoteka u Požarevcu radiće po ustaljenom radnom vremenu, uz noćno dežurstvo, a apoteke kod Doma zdravlja, na Starom korzou, na Lučičkom i Zabelskom putu i u ulici Čede Vasovića skraćeno od 8 do 14.

 Zbog obeležavanja praznika, učenici osnovnih i srednjih škola imaće produženi vikend, pa nastava neće biti održana u petak 11. novembra.

Povodom obeležavanja ovog praznika, parking se korisnicima neće naplaćivati na svim javnim parkiralištima u gradu, piše na zvaničnom sajtu JKP „Parking servis” Požarevac.

Veći marketi, kao i prodavnice u gradu radiće po ustaljenom radnom vremenu.

 

To Top