U takmičarskom programu 41. Majske gitarijade šest bendova

Požarevac

Zabava

U takmičarskom programu 41. Majske gitarijade šest bendova

Foto: SC Požarevac

How Good Of A Friend Are You Really?

Izabrani su bendovi koji će se takmičiti za prve tri novčane nagrade.

U pitanju su neafirmisani bendovi koji nemaju zvanično izdanje i nikada do sada nisu nastupali na gitarijadi, što je jedan od kriterijuma za prijavu na konkurs.

U takmičarskom delu 41. Majske gitarijade nastupiće sledeći bendovi: „Generation Z“ iz Bečeja, „Kamikaze“ iz Vršca, „Endless struggle“ iz Beograda, „Adam“ iz Kraljeva, „Restore“ iz Zrenjanina i „Rihter“ iz Beograda.

Podsećamo da se ove godine gitarijada tradicionalno održava 2. maja, ali na novoj lokaciji – na stadionu malih sportova kod hale sportova u Požarevcu. Publika može ući na stadion iz Partizanske i ulice Ilije Gojkovića, gde se nalazi i kamp.

KRSTIĆ: NIJE CILJ UGASITI GITARIJADU, VEĆ JE UNAPREDITI

Otvaranje manifestacije je u 15 časova, a prvi će nastupiti prošlogodišnji pobednik, bend „Radiomasiv“ iz Beograda. U prvom delu gitarijade nastupiće takmičarski bendovi, a potom sledi revijalni deo koji će trajati do ponoći, najavljuju organizatori.

U revijalnom delo požarevačkoj publici predstaviće se „Guybrush Treepwood“ i „Divert“ iz Požarevca, kao i „Enjoy Sarma“ iz Kovina, a specijalni gosti su „Partibrejkersi“ i bend „Repetitor“, čiji se nastup očekuje oko 21.30 časova.

Pokrovitelj je grad Požarevac, a organizatori su Centar za kulturu i Sportski centar Požarevac.

 

To Top