Uskoro stiže zahlađenje, spremite kišobrane i jakne

Braničevo

Društvo

Uskoro stiže zahlađenje, spremite kišobrane i jakne

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Iza nas je sunčani vikend i temperature iznad proseka za ovo doba godine, ali nas ove nedelje očekuje vremenska klackalica i zahlađenje.

Danas, 27. septembra, očekuje nas toplo vreme u Požarevcu i okolini sa najvišom dnevnom temperaturom do 29 stepeni. Međutim, meteorolozi upozoravaju na kišu i grmljavinu.

Sledećeg dana minimalna temperatura biće do 15, a maksimalna do 23 stepena. Sredina nedelje donosi nam još svežije i hladnije vreme sa padavinama. Jutarnja temperatura iznosiće 14, a u najtoplijem delu dana biće do 20 stepeni.

U četvrtak, 30 septembra, nastavlja se isto vreme, sa najnižom dnevnom temperaturom oko 12 stepeni, dok će u najtoplijem delu dana temperatura biti identična kao u sredu. Sledećeg dana, najavljeno je umereno oblačno i suvo vreme uz razvedravanje do kraja dana, ali i dalje hladno. Minimalna dnevna temperautra do 10, a maksimalna 21 stepen.

Isto vreme očekuje nas i za vikend. Minimalna dnevna temperatura u subotu biće devet, a u nedelju 10 stepeni. Maksimalna dnevna temperatura prvog dana vikenda biće 20, dok drugog dana 21 stepen.

To Top