Đacima iz Bliznaka donacija iz Čikaga (FOTO)

Žagubica

Društvo

Đacima iz Bliznaka donacija iz Čikaga (FOTO)

Foto: www.dvor.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Humanitarna organizacija “Lajflajn” iz Čikaga obezbedila je donaciju Fondaciji princeze Katarine, od porodice Speranca, u znak sećanja na njihovog brata Daglasa Vajteheda, u vrednosti od 10,750 američkih dolara.

Iz princezine fondacije zahvaljuju porodici Speranca na donaciji. Ona ima za cilj da pomogne osnovnoj školi „Jovan Šerbanović" u selu Bliznak, obezbeđivanjem najnovije računarske opreme, nameštaja za učionice, knjiga za biblioteku, novog igrališta i sportske opreme, rančeva sa školskim priborom i kutija sa obrazovnim materijalima i igrama, kao i svega drugog što je školi dugi niz godina bilo potrebno za kvalitetno obrazovanje.

 „Humanitarna organizacija iz Čikaga, čiji sam pokrovitelj više od 25 godina, neumorno radi za našu decu. Srbija nije samo Beograd, mi pomažemo školama širom Srbije i Republike Srpske. Posebno sam zahvalna našim velikodušnim donatorima, porodici Speranca, koja brine o našoj deci i pruža im pomoć tokom ovih teških vremena, "izjavila je princeza Katarina.

Goran Milinković, direktor škole, naglasio je da ova donacija mnogo znači školi i učenicima i zahvalio porodici Speranca koja ju je omogućila, kao i Humanitarnoj organizaciji “Lajflajn” iz Čikaga i princezi Katarini.

To Top