Grad dodelio nagrade istaknutim radnicima u javnim ustanovama

Požarevac

Događaji

Grad dodelio nagrade istaknutim radnicima u javnim ustanovama

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Dodeljene nagrade zaposlenima u javnim ustanovama koji su se istakli u radnim zadacima, kao i radnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Republičkog sektora za vanredne situacije grada Požarevca.

Nagrade je zaslužnim pojednicima uručio Aleksandar Simonović, načelnik Gradske uprave Požarevac.

„Poput medicinskih radnika, koji su takođe među nagrađenima, ovo je prilika da se specijalno zahvalimo i ostalima koji su morali da rade za građane tokom, pre i posle policijskog časa, i pritom obavili sjajan posao. Godišnja nagrada koju dodeljuju Gradska uprava Požarevac prepoznaje one zaposlene koji su se posebno istakli u 2020. godini, ali ujedno time odaje priznanje i njihovim kolegama i timovima koji su iznedrili u prvi plan ove vredne ljude“, kazao je Simonović.

 

Aleksandar Simonović, načelnik Gradske uprave Požarevac

Grad Požarevac dodelio je povelje i nagrade istaknutim pojedincima za izvanredne rezultate i dostignuća u radu: Zlatanu Milivojeviću, zaposlenom u Hitnoj pomoći, Zoranu Lukiću, radniku JP “Toplifikacija”, Jeleni Šukljević, zaposlenoj u Predškolskoj ustanovi “Ljubica Vrebalov”, Ivani Lazić, radnici Gradske uprave Požarevac, Jasmini Stanković, mlađoj inspektorki za upravne poslove u Policijskoj upravi Požarevac, Vojislavu Milenkoviću, saobraćajnom policajcu, Saši Đokiću, vođi sektora u Policijskoj ispostavi Požarevac, Nenadu Pajiću, šefu odseka privrednog kriminala u Požarevcu, i Zvonku Novakoviću, vodniku prve klase vatrogasno-spasilačkog bataljona u Požarevcu.

Najzaslužnijima uručene nagrade

Nagrađenima je uručena i novčana nagrada u iznosu od 20.000 dinara.

To Top