Grad Požarevac traži prevoznika za osnovce i srednjoškolce

Požarevac

Društvo

Grad Požarevac traži prevoznika za osnovce i srednjoškolce

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Za nešto više od mesec dana očekuje se povratak učenika u školske klupe, ukoliko ne dođe do pogoršanja epidemiološke situacije i uvođenja novih mera. Grad Požarevac ima rok do 1. septembra da reši pitanje prevoza đaka.

Kako je druga javna nabavka za javni gradski i prigradski prevoz  putnika po modelu javno-privatnog partnerstva koja obuhvata i prevoz učenika obustavljena, grad je raspisao posebnu javnu nabavku za prevoz učenika.

>>PONOVO OBUSTAVLJENA JAVNA NABAVKA ZA PREVOZ U POŽAREVCU<<

Jedan od uslova koji ponuđač mora da ispuni je da na osnovu vlasništva ili ugovora o zakupu/lizingu raspolaže sa najmanje 10 autobusa od čega najmanje osam sa kapacitetom sedišta preko 45 i najmanje dva mini busa sa kapacitetom sedišta od 9 do 30. Pored toga potrebno je da raspolaže servisnom radionicom za tehničko održavanje vozila ili da ima ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa jednom takvom radionicom.  

Uslov je i da ponuđač ima minimum 10 vozača autobusa koji najmanje tri godine poseduju važeću vozačku dozvolu „D“ kategorije, navedeno je u konkursnoj dokumentaciji.

Procenjena vrednost javne nabavke iznosi 22.863.636,00 dinara bez PDV-a, odnosno 19.454.545,45 dinara za prevoz osnovaca i 3.409.090,90  dinara za prevoz  srednjoškolaca. Okviran broj učenika srednjih škola koji koriste subvencionisani prevoz je 667, a osnovaca 987.

Ugovor će sa prevoznikom biti zaključen na šest meseci. Rok za podnošenje ponuda je 18. avgust do 12 časova.

Podsećamo da je u prethodnom periodu prevoz učenika vršila kompanija „Arriva litas“.

>>GRAD ZAKLJUČIO UGOVOR SA „ARRIVOM“ ZA PREVOZ OSNOVACA<<

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top