Grad prodaje još devet parcela u industrijskoj zoni

Požarevac

Društvo

Grad prodaje još devet parcela u industrijskoj zoni

Foto: Saša Pavlović

How Good Of A Friend Are You Really?

Grad Požarevac ima zainteresovane kupce za devet infrastrukturno opremljenih parcela u Severnom bloku industrijske zone, a odluku o prodaji doneće odbornici.

Pred odbornicima će u četvrtak, 13. oktobra, biti predlozi odluka o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine grada Požarevca u postupku javnog nadmetanja, koje je održano 5. oktobra, po tržišnim uslovima.

Požarevačka preduzeća izlicitirala su ukupno šest parcela, od toga dve ,,Bambi success“ - jednu površine od oko 36 ari za skoro 46 hiljada evra i drugu površine od 16 ari za nešto više od 34 hiljade evra.

Parcelu površine 66 ari želi da kupi Privredno društvo za proizvodnju, unutrašnju i spoljnu trgovinu ,,Lesko eksport import” iz Požarevca za približno 80 hiljada evra, za kupovinu katastarske parcele površine nešto više od 65 ari za oko 78 hiljada evra zainteresovano je Privredno društvo ,,Saniva 012“ doo, parcelu površine približno 37 ari izlicitiralo je preduzeće ,,Digital access logic“ po ceni od skoro 45 hiljada evra, a drugo zemljište iste površine za isti novac  ,,Inkognito kod”, ugostiteljska radnja iz Požarevca.

Preostale tri parcele izlicitirali su PD ,,Komarni kompany” doo iz Nove Varoši - 53 ara po ceni od oko 80 hiljada evra,  ,,Zapis Dunav“ doo iz Smedereva - 37 ari za blizu 45 hiljada evra i PR Auto servis ,,Gavrilović 980“ iz Boževca - 19 ari za nešto manje od 23 hiljade evra.

Odluku o prodaji ovih parcela doneće požarevački odbornici na sutrašnjem zasedanju Skupštine.

To Top