Igor Pantić prešao u „Radnički“ iz Svilajnca

Požarevac

Sport

Igor Pantić prešao u „Radnički“ iz Svilajnca

Foto: Privatna arhiva, OFK Bačka

How Good Of A Friend Are You Really?

Igor Pantić, jedan od trenutno najboljih požarevačkih fudbalera, karijeru nastavlja u fudbalskom klubu „Radnički“ iz Svilajnca.

Pantić je donedavno bio fudbaler „Mladog radnika 1926“ sa kojim se takmičio u Srpskoj ligi „Zapad. „Radnički“ iz Svilajnca se takođe takmiči u trećem rangu takmičenja, ali u Srpskoj ligi „Istok“.

„Ja sam pre svega gledao ako mogu da nađem inostrani angažman. Postojale su velike šanse da karijeru nastavim u drugoligaškoj ekipi iz Grčke, međutim, celokupna situacija sa virusom korona onemogućila mi je da pređem u Grčku. Pre toga je bila priča sa „Šamorinom“ iz Slovačke, koja je kao i sa Grčkom dovedena do poslednje faze pregovora, ali je iz istog razloga stopirana do nekog sledećeg prelaznog roka“, kaže Pantić.

 

Igor Pantić za vreme dok je igrao za „Mladi radnik 1926“

Ambicije tima iz Svilajnca su velike, cilj je osvajanje Srpske lige „Istok“  i plasman u Prvu ligu Srbije.

„Zahvalio bih se rukovodstvu „Radničkog“ na ukazanom poverenju. Maksimalno ću se truditi i dati sve od sebe da osvojimo prvo mesto. Svi u klubu želimo titulu i viši stepen takmičenja. Dogovorili smo saradnju do zime uz mogućnost da se i na proleće nastavi“, rekao je Pantić.

U svojoj dosadašnjoj karijeri Igor  Pantić je osim za „Mladi radnik 1926“, nastupao za superligaša „Bačku“,  kragujevačku „Šumadiju 1903“, „Šapine“, „Smederevo“, aranđelovačku „Šumadiju“, „Jagodinu“ i „Rudar“.

To Top