Inicijativa Dveri: Po 20.000 dinara za svako dete školskog uzrasta

Požarevac

Politika

Inicijativa Dveri: Po 20.000 dinara za svako dete školskog uzrasta

Foto: Dveri logo

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradska organizacija Srpskog poreta Dveri u Požarevcu traži od gradske i republičke vlasti da do 1. septembra dodeli svakoj porodici 20.000 dinara po detetu školskog uzrasta.

Srpski pokret Dveri, Gradska organizacija Požarevac, pre izvesnog vremena podnela je zahtev gradskoj vlasti za rebalans budžeta grada Požarevca, da se novčana sredstva preusmere  za pomoć porodicama sa decom školskog uzrasta za nabavku  besplatnih udžbenika, ishrane i prevoza.

DVERI TRAŽE BESPLATNE UDŽBENIKE U POŽAREVCU

„S obzirom da se gradska vlast oglušila o naše više nego pravedne zahteve, Srpski pokret Dveri Požarevac nastavlja sa inicijativom za pomoć porodicama sa decom školskog uzrasta i traži od gradskih i republičkih  vlasti da do 1. septembra dodele svakoj porodici 20.000 dinara po glavi deteta školskog uzrasta. Kako se zakasnilo sa pripremom zakonske procedure, potrebno je vladinom uredbom opredeliti novčana sredstva u visini od 20.000 dinara  po glavi deteta svakoj porodici sa decom školskog uzrasta na teritoriji cele Republike Srbije“, navodi se u saopštenju koje potpisuje Darko Nenadić, predsednik Gradske organizacije Dveri Požarevac.

 

To Top