Kada će novogodišnja dekoracija zasijati u Požarevcu?

Požarevac

Društvo

Kada će novogodišnja dekoracija zasijati u Požarevcu?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Kako E-Braničevo saznaje iz Turističke organizacije grada Požarevca, dekorisanje grada počinje sutra.

„Najverovatnije ćemo sutra početi sa postavljanjem novogodišnje dekoracije od ulaska u grad iz pravca Beograda. U Požarevcu će sve ulice zasijati kao prošle godine, biti ukrašene ulice Moše Pijade, Lole Ribara, Kosovska, Čede Vasovića, Bože Dimitrijevića, Takovska, Drinska, Lenjinova, Sinđelićeva i jedan deo Nemanjine. U centru grada će biti jelka, a novina ove godine je dekoracija skverova na Bulevaru, kod suda, „Sunčanog“ i Gradskog parka“, rekao je za E-Braničevo Vasilije Baldić, direktor Turističke organizacije grada Požarevca.

Intezitet radova će se odvijati u skladu sa vremenskim uslovima. Kako Baldić navodi, prema ugovoru za dekorisanje je predviđeno da radovi traju do 10 dana, a u zavisnosti od vremenskih uslova moguće je da će biti završeni i pre roka.

Podsećamo da je ova ustanova zaključila ugovor sa firmom „DBA light“ iz Krnješevca za potrebe nabavke novogodišnje dekorativne rasvete u vrednosti od 5.416.500 dinara bez PDV-a, dok je ugovor za montažu i demontažu dodeljen firmi „Gorionik“ iz Salakovca vrednosti 2.203.757 dinara bez PDV-a.

>>DODELJEN UGOVOR VREDAN OKO 6,5 MILIONA ZA UKRAŠAVANJE GRADA<<

To Top