NAKON OBJAVE E-BRANIČEVA: Zakrpljene udarne rupe u Bubušincu (VIDEO)

Požarevac

Društvo

NAKON OBJAVE E-BRANIČEVA: Zakrpljene udarne rupe u Bubušincu (VIDEO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

EB patrola Regionalog internet portala E-Braničevo doprinela da se problem meštana Bubušinca reši u rekordnom roku.

Nakon jučerašnjeg pisanja portala „E-Braničevo“ o lošem stanju asflata u naselju Bubušinac,  već danas prepodne nadležni su zakrpili veliki broj rupa na toj deonici puta. Ovo nam je javila meštanka Bubušinca koja je juče preko naše aplikacije „Prijavi problem“ poslala fotografije i video zapis kako je izgledala glavna ulica u tom selu.

>>EB PATROLA:  OPREZNO KROZ BUBUŠINAC, RUPE NA PUTU (VIDEO)<<

Brza reakcija čelnika grada Požarevca za svaku je pohvalu i govori o tome koliko lokalni mediji i lokalna vlast, svako u svom domenu, mogu zajedno raditi u interesu građana.

Ipak, krpljenje udarnih rupa je privremeno rešenje za meštane Bubušinca pa apelujemo na grad da, u skladu sa planovima i mogućnostima, što pre uradi novu asfaltnu podlogu i tako meštanima ovog naselja i svima koji tuda prolaze, ponudi dugotrajnije rešenje ovog važnog problema.

Ovako sada izgleda asfalt u Bubušincu

Pozivamo građane širom Braničevskog okruga da preko aplikacije „Prijavi problem“, koja se nalazi na naslovnoj strani našeg portala (www.ebranicevo.com), prijave sve važne komunalne i slične probleme kako bismo zajedno ukazali nadležnima o neophodnosti njihovog rešavanja.

>>PRIJAVI PROBLEM: KREĆE EB PATROLA<<

To Top