Ništa od budžetskog fonda za lečenje Požarevljana (VIDEO)

Požarevac

Događaji

Ništa od budžetskog fonda za lečenje Požarevljana (VIDEO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Nakon obimne rasprave većinom glasova odbornika odbijen je predlog o osnivanju budžetskog fonda za lečenje stanovnika grada Požarevca od teških i retkih bolesti .

Na jučerašnjoj sednici Skupštine grada Požarevca najveća polemika vođena je oko ove tačke, čiji je predlagač Slobodan Vasić, predsednik odborničke grupe „Dosta je bilo - RIIS Istok”. On je pozvao odbornike da glasaju kao ljud,i bez obzira kojoj političkoj stranci pripadaju i napomenuo da će, ukoliko ne usvoje ovaj predlog, oni biti jednim delom krivi ako se bolesna dece ne izleče.

Odmah potom za reč se javio gradonačelnik Požarevca, Saša Pavlović, koji je istakao da nije u redu da se odbornicima crtaju mete i da se optužuju da će sutra biti krivi ako se deca ne izleče, a potom je objasnio zašto predlog o osnivanju budžetskog fonda ne može biti usvojen.

POGLEDAJTE VIDEO:

U raspravu su se uključili i Milan Dabić, rukovodilac Odeljenja za budžet i finansije, Jovana Dinić, predsednica odborničke grupe SPS - JS, Dragana Spasojević i Tatijana Stojadinović  iz Odborničke grupe “Dosta je bilo - RIIS Istok”.

 POGLEDAJTE VIDEO:

Većinom glasova odbornika predlog o osnivanju budžetskog fonda je odbijen.

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

-->
To Top