Novi asfalt u Ždrelu

Petrovac

Događaji

Novi asfalt u Ždrelu

Foto: EB

How Good Of A Friend Are You Really?

Opština Petrovac na Mlavi i u novoj godini nastavlja sa ulaganjima u infrastukturu.

Rekonstrukcija putne mreže se trenutno izvodi u nekoliko mesnih zajednica, a u Mesnoj zajednici  Ždrelo je  u saobraćaj pušteno nekoliko novoasfaltiranih ulica ukupne dužine od oko 1000 metara. Vrednost ovog projekta je šest miliona dinara.

Događaju su pored predsednika Mesne zajednice Ždrelo, Zlatka Trajilovića, prisutvovali  Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac na Mlavi, kao i predsednik SO Milanče Aćimović.

Nedinić je rekao da se kampanja asfaltiranja po mesnim zajednicama nastavlja i u 2020.godini, a sve zarad boljeg života građana.
Obećali smo da ćemo  u ovom mandatu, a nadam se i u narednom jer smo našim radom zaslužili da ponovo dobijemo poverenje građana, ceo ovaj turistički potes Stamnica, Leskovac, Ždrelo i Bistrica da promovišemo u cilju poboljšanja promocije turističkih potencijala opštine Petrovac na Mlavi. Naše je da nastavimo da radimo, naše je da u svim segmentima društva tražimo rešenja, a problema ima mnogo. Uspeli smo da saniramo krov na gimnaziji u Petrovcu, započeti su radovi na školi u Kamenovu, mnogo toga imamo u planu. Pri kraju smo izrade projekta za turističku stazu koja bi išla od Petrovca do Ždrela, nakon izrade projekta morali bismo da tražimo novac iz Beograda kako bi došlo do izvođenja tog projekta“, rekao je predsednik opštine.
Nedinić je još dodao da opštinsko rukovodstvo marljivo radi na rešavanju problema vodosnabdevanja u mesnim zajednicama gde je to gorući problem.

To Top