Novi - stari direktori na čelu Apotekarske ustanove i „Toplifikacije“

Požarevac

Društvo

Novi - stari direktori na čelu Apotekarske ustanove i „Toplifikacije“

Foto: M. Todić, arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Na današnjem zasedanju Skupštine Požarevca odbornici su doneli odluku o imenovanju direktora Apotekarske ustanove Požarevac i JP „Tolifikacija“.

Tatjana Činč, dosadašnja v.d. direktorka Apotekarske ustanove Požarevac, imenovana je za direktorku ove ustanove, na period od četiri godine, počev od 20. septembra.

„Kao lider Apotekarske ustanove, mogu slobodno reći najuspešnije u Požarevcu, trudiću se da ovaj trend nastavim tokom svog četvorogodišnjeg mandata kako bi farmaceutsku zdravstvenu zaštitu približili najvećem broju građana. Stub našeg uspeha su zaposleni, njihov kvalitet, stručnost, posvećenost radu. U narednom periodu težićemo i dalje unapređenju rada ustanove“, kazala je Činč.

Odlukom odbornika na čelu JP „Toplifikacija“ Požarevac ostaje Slaviša Stojković. Njemu je dodeljen novi mandat v.d. direktora do izbora direktora, a najduže godinu dana.

„U narednom periodu očekuju nas izazovi u pogledu grejne sezone. Na ovom mestu vam poručujem da nema razloga za brigu, da su svi radovi sprovedeni koji su neophodni za početak nadam se uspešne grejne sezone“, poručio je Stojković.

Podsećamo, Stojković je prvi put na tu funkciju postavljen odlukom Skupštine Požarevca 17. septembra 2021. godine.

To Top