POŽAREVAC: Stižu prekršajne prijave zbog protesta

Požarevac

Društvo

POŽAREVAC: Stižu prekršajne prijave zbog protesta

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Pojedinim Požarevljanima na kućnu adresu stigli prekršajni nalozi zbog učestvovanja u protestima.

U našu redakciju stiglo je saopštenje Gradskog odbrora Narodne stranke Požarevac u kome se navodi da je 17. decembra protiv predsednika Izvršnog odbora, Bojana Todorovskog, podnet prekršajni nalog, a uručen 21.decembra, zbog učestvovanja u protestu održanom 4. decembra.

„Sa žaljenjem konstatujemo da nas ovakvi pritisci od strane režima, koji je sve samo ne demokratski, neće zaustaviti u borbi koju kao Narodna stranka vodimo, te da ćemo biti još odlučniji", navodi se između ostalog u saopštenju.

U saopštenju navode da će se ovim slučajem baviti pravni tim Narodne stranke.

Jedna Požarevljanka podelila je na Fejsbuku da je danas dobila prekršajni nalog od PU Požarevac, u kome se pozivaju na član 333, stav 1 Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, a na teret joj se stavlja da je 4. decembra u 14.50 časova kao pešak bila na raskrsnici ulica Čede Vasovića, Koste Abraševića i Đure Đakovića i tako ometala bezbedno odvijanje saobraćaja.

U prekršajnom nalogu piše da je prekršaj otkriven neposrednim opažanjem od strane službenika Odeljenja kriminalističke policije PU Požarevac. Kazna za ovaj prekršaj je 5.000 dinara.

„Niko od policajaca me nije legitimisao“, napisala je ona u objavi na Fejsbuku.

Za sada nije poznato da li je još neko od učesnika protesta u Požarevcu dobio prekršajni nalog.

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

-->
To Top