Poznato ko će pevati u Požarevcu  za 60. LJKI

Požarevac

Zabava

Poznato ko će pevati u Požarevcu za 60. LJKI

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca, objavio je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici program 60. Ljubičevskih konjičkih igara.

Prateći program na gradskom trgu počeće u ponedeljak, 28. avgusta, di-džej žurkom "Big Summer Break".

U utorak, 29. avgusta, u centru grada nastupiće orkestar "Gvardija", potom sledi koncert pod nazivom "Putevima srpskih lepota", u okviru koga će se požarevačkoj publici predstaviti operski umetnici Ljubica Vraneš i Dragoljub Bajić, orkestar "Belleza Serba" i dirigent Dragana Radaković.

Narednog dana, u sredu 30. avgusta, najpre će nastupiti humanitarni bend "Kolege", a potom estradni umetnik Željko Vasić.

Četvrtak, 31. avgust, rezervisan je za narodnu muziku. Publiku će prvo zabavljati pevač iz Požarevca, Ljuba Perućica, a potom sledi koncert Saše Matića.

Jubilarne 60. Ljubičevske konjičke igre biće otvorene u petak, 1. septembra. Svečani defile povodom otvaranja igara biće održan na Trgu Oslobođenja u 18 časova, a u muzičkom delu programa nastupiće Renato Henc i Željko Samardžić.

Prateći program završava se u subotu, 2. septembra, nastupom folklornih ansambala na gradskom trgu, nakon čega će publiku zabavljati "Crne mambe", a potom sledi koncert estradne umetnice Marije Šerifović.

Satnica početka koncerata još uvek nije objavljena. 

                       Sportski program na hipodromu:

U subotu, 2.  septembra, biće održan prvi takmičarski dan na Hipodromu, sa početkom u 13.30 časova. Polufinale Ljubičevskog višeboja biće u 17.30 časova.

U nedelja, 3. septembra, takođe u 13.30 časova počinje drugi takmičarski dan, a u 17.30 finale Ljubičevskog višeboja.

Podsećamo, trenutno su u toku pripreme višebojaca za polufinale Ljubičevskog višeboja.

JUBILARNE LJKI - GDE, KADA I KAKO?

 

To Top