Predstava petrovačkog pozorišta najbolja na festivalu „Živka Matić“

Požarevac

Kultura

Predstava petrovačkog pozorišta najbolja na festivalu „Živka Matić“

Foto: FB CZK Požarevac

How Good Of A Friend Are You Really?

Proglašenjem najboljeg glumca, glumice i predstave spuštena je zavesa na još jednu Smotru dramskih amatera Pomoravlja i Podunalja "Živka Matić".

Poslednje večeri smotre nastupilo je pozorište "Dragoljub Milosavljević Gula" Kulturno-prosvetnog centra Petrovac na Mlavi predstavom "Ne očajavajte nikad", u režiji Miloša Jagodića, koja je proglašena za najbolju predstavu na ovogodišnjem festivalu. 

Tradicionalno, pobednička predstava će biti odigrana u čast pobednika na završnoj večeri XVIII Susreta varoških pozorišta Srbije "Milivojev štap i šešir" u februaru 2022. godine.

Žiri je za najboljeg glimca završne večeri proglasio Jovana Ivkovića, a za najboju glumicu Milicu Ilić. Za sveukupne pobednike festivala proglašeni su glumac Nenad Mihajlović Goja iz AP "Žanka Stokić" KC "Vlastimir Pavlović Carevac" iz Velikog Gradišta i Milica Ilić iz  pozorišta "Dragoljub Milosavljević Gula" KPC Petrovac na Mlavi. 

Najbolji glumci

Podsećamo da je žiri radio u sastavu, Aleksandar Volić, reditelj i pozorišni pedagog, Danijela Žukovski, direktorka Požarevačke gimnazije, i Tina Kaplarević, direktorka Medicinske škole. 

To Top