Prijem za zlatne odbojkaše u Velikom Gradištu

Veliko Gradište

Događaji

Prijem za zlatne odbojkaše u Velikom Gradištu

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

U Veliko Gradište stigla je zlatna medalja u odbojci na pesku sa ,,Sportskih igara mladih” održanih u Splitu.

Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište, ugostio je danas tročlanu ekipu koja je na 25. Međunarodnom prvenstvu ,,Sportske igre mladih“ u Splitu, osvojila zlatnu medalju u odbojci na pesku.

Na tradicionalnom letnjem takmičenju održanom tokom avgusta, tadašnji učenici Osnovne škole  ,,Ivo  Lola  Ribar”, a sada srednjoškolci, Ilija Lazić i Dušan Popović, uz trenera i direktora škole, Dragana Mandića, doneli su Velikom Gradištu zlato savladavši svoje  vršnjake – ekipe iz BiH sa 2:0 i Hrvatske sa 2:1.

Zlatne medalje

Uz čestitke za uspeh kojim su, na najbolji način, zastupali svoju školu i Veliko Gradište, predsednik  Milić je podsetio i na ranije pobede u Splitu.

,,Mi smo već navikli da donosite nagrade, ovo je nastavak vaših uspeha. Želim vam da uspehe ređate i u školi gde ste već odlični i u životu. Pokazalo se da deca koja se bave sportom postaju i dobri ljudi”, istakao je on.

Pobednici su nagrađeni knjigama i novčanim nagradama, a školi su poklonjene tri lopte za odbojku i odbojku na pesku.

,,Sportske igre mladih“ su najveća manifestacija amaterskog sporta za decu i omladinu u zemljama regiona čiji je osnovni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva.

To Top