Prva sednica kučevačke skupštine u novom sazivu

Kučevo

Događaji

Prva sednica kučevačke skupštine u novom sazivu

Foto: eKučevo

How Good Of A Friend Are You Really?

Juče je održana prva sednica Skupštine opštine Kučevo u novom sazivu kojom je predsedavao predsednik SO Dragan Milosavljević. Na dnevnom redu je bilo oko 80 tačaka.

Najveći broj tačaka odnosio se na razrešenje starih i imenovanje novih članova skupštinskih radnih tela, kao i upravnih i nadzornih odbora ustanova i preduzeća koja su pod ingerencijom Skupštine opštine Kučevo.

Umesto odbornika kojima je zbog nespojivosti funkcija koje su preuzeli prestao mandat, u skupštinske klupe su seli novi: Milan Tismonarević iz Kučeva, Živanka Petrović iz Duboke i Igor Ilić iz Duboke sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Kučevo ne sme da stane“ i Dragomir Firulović iz Neresnice sa izborne liste „Ivica Dačić – premijer Srbije“.

Odbornici su između ostalog dali saglasnost da se pristupi otuđenju nepokretnosti u Voluji  i odobrili su angažovanje eksterne revizije završnog računa budžeta opštine Kučevo za 2023. godinu.

Set tačaka odnosio se na delatnosti JKP „Kučeva“  od kojih su najznačajnije izveštaj o usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti za četvrti kvartal 2023. godine i cenovnik za isporuku vode u MZ Ševica.

To Top