STIGLA PRAVA JESEN: Oblačno, hladno i povremeno kišovito vreme

Požarevac

Društvo

STIGLA PRAVA JESEN: Oblačno, hladno i povremeno kišovito vreme

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

U Požarevcu i okolini kiša još sutra, a potom možemo očekivati lepše vremenske prilike.

Osvanuo je tmuran, kišovit i hladan ponedeljak, a najviša dnevna temperatura biće danas do 12 stepeni. Isto vreme nastavlja se i u utorak, 9. novembra, a mogućnost padavina biće 63 odsto.

Najavljen je i povremeno jak vetar u košavskom području. Minimalna dnevna temperatura biće do pet, a maksimalna do 11 stepeni.

Sredina nedelje donosi prestanak padavina, ali je najavljeno oblačno vreme sa povremenim, jakim vetrom. U najhladnijem delu dana biće do četiri, a u najtoplijem do 12 stepeni. Smena oblaka i sunca nastavlja se i u četvrtak, kada će jutarnja temperatura iznositi oko dva, a maksimalna do 11 stepeni.

Slično vreme nastavlja se i u petak, minimalna dnevna temperatura biće za dva stepena viša u odnosu na četvrtak, dok će maksimalna iznositi do 12 stepeni.

U subotu i nedelju biće hladno i povremeno oblačno vreme, ali bez padavina. Prvog dana vikenda najniža dnevna temperatura biće tri, a drugog jedan stepen. Maksimalna dnevna temperatura u subotu biće identična kao i u petak – 12 stepeni, dok će u nedelju biti za jedan stepen niža.

To Top