Udruženje ,,Iskorak” pristupilo udruženoj požarevačkoj opoziciji

Požarevac

Politika

Udruženje ,,Iskorak” pristupilo udruženoj požarevačkoj opoziciji

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik Udruženja građana ,,Iskorak” Požarevac potpisao je danas u prostorijama Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Sporazum o saradnji sa delom požarevačke opozicije.

Zvonimir Blagojević, predsednik Udruženja građana ,,Iskorak”, istakao je da su ranije bili upoznati sa sadržajem ovog sporazuma i imali nameru da se priključe, ali nisu to učinili do danas zbog tehničkih problema. 

"Udruženje građana ,,Iskorak” uvek je za povezivanje opozicije, što smo i radili pre nekoliko godina. Ako nešto želimo da uradimo na sledećim izborima, ovo je nešto što bi trebalo da bude praksa, ne samo u Braničevskom okrugu, već i u celoj Srbiji”, kazao je Blagojević i naglasio da ne postoji šansa za saradnju sa aktuelnom vlašću.

On je podsetio da su prošle godine eliminisani iz izbornog procesa u Požarevcu i dodao da će se boriti svim silama da sruše nedemokratsku vlast.

Podsećamo da su Gradski odbor DS Požarevac, PSG/RIIS ISTOK, Udruženje građana „I mi se pitamo" i Gradski odbor Stranke slobode i pravde Požarevac potpisali Sporazum o saradnji 8.septembra.

DEO POŽAREVAČKE OPOZICIJE POTPISAO SPORAZUM O SARADNJI
 

To Top