Vaterpolo “Final four“ za vikend u Požarevcu

Požarevac

Sport

Vaterpolo “Final four“ za vikend u Požarevcu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Tokom predstojećeg vikenda u Požarevcu će biti održan „Final four“ Druge lige Srbije u vaterpolu.

Tokom 20. i 21. avgusta Požarevac će biti domaćin ekipama iz Zemuna, Paraćina i sa Vračara, a svi zainteresovani gledaoci moći će da uživaju u ovom sportskom događaju.

Utakmice će biti odigrane u 15 i 17 časova, a ovim povodom biće montirane tribine na kojima će biti mesta za više od 200 posetilaca.

“Ovo je najveći uspeh u istoriji kluba, koja nije baš kratka. Pozvao bih sve zainteresovane sugrađane da isprate ovaj događaj i uživaju u vaterpolu”, istakao je Milan Jović, član Gradskog veća zadužen za omladinu i sport i dodao da je grad Požarevac dao punu podršku, kako finansijsku tako i logističku u sprovođenju mnogobrojnih sportskih programa i događaja ovog leta.

Predsednik vaterpolo kluba “Požarevac”, Dren Kučuku, potvrdio je da leto na bazenu nikada nije bilo bogatije raznim aktivnostima, a zatim se osvrnuo na događaje tokom vikenda.

“Nama je ovo prvi plasma na “Final four” što je veliki uspeh. Cilj nam je da u našem timu bude sve više naših sugrađana. Bilo bi lepo da pobedimo, ali nećemo biti ništa manje srećni i da se to ne desi, svakako idemo na pobedu i nadamo se velikoj posećenosti ”, naveo je Kučuku.

Vaterpolista požarevačkog tima, Gavrilo Gajić, smatram da su za uspešnost ovogodišnje sezone pre svega zaslužni kampovi koje je organizovao proslavljeni srpski vaterpolista, Nikola Rađen, kojim im je, kako kaže, poboljšana tehnika i kondicija.

To Top