Za kvalitetniju uslugu građanima

Veliko Gradište

Društvo

Za kvalitetniju uslugu građanima

Foto: vekikogradiste.rs E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U Velikom Gradištu počela realizacija projekta „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi, faza 2“.

Projekat ima za cilj unapređenje funkcije upravljanja ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi kroz podršku eksperata i stručno usavršavanje zaposlenih u lokalnoj samoupravi kako bi se podigao kapacitet za pružanje kvalitetnih usluga građanima.

Predstavnici lokalne samouprave na jučerašnjem uvodnom sastanku upoznali su se s konsultantskim timom koji će voditi projekat.  

Ovom prilikom, prisutnima je predstavljen projekat čija će realizacija trajati do kraja godine. Nakon uvoda u upravljanje ljudskim resursima u javnom sektoru i odgovornosti lokalne samouprave ukratko je predstavljeno trenutno stanje u ovoj oblasti u opštini Veliko Gradište. Tokom sastanka, predstavnici opštine upoznati su sa strukturom i sadržajem paketa podrške, njegovom primenom i dinamikom rada te očekivanim rezultatima konsultantske podrške.

Ovaj projekat zajednički finansiraju Evropska unija i Savet Evrope, a sprovodi Savet Evrope u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Stalnom konferencijom gradova i opština.

To Top